sábado, 13 de junio de 2009

CINE

L'exit d'algunes de les adpatacions de videojocs a la gran pantalla ha impulsat a que els poderosos productors de Hollywood s'interesin i molt en portar-les al cine.
És un fet que ha passat bastantr desapercebut, no obstant fins a la data ja en són moltes les que s'han fet, alguns casos són Silent Hill, Alone in the Dark, resident evil, street fighter, doom, Tomb raider, Final Fantasy i fins i tot al Mario en una versió patetica dels 80.
Tot i els titols esmentats i els que posiblement m'he deixat, Hollywood afirma que ara va en ferm a adaptar videojocs al cine.
El que més em va sorpendre del cas és que aquesta dinamica s'està tornant molt obsessiva i absurda, al haber produit la majoria de titol potencialment interesssants ara s'estan produint altres que no tenen cap mena de sentit, és el cas guitar Hero, call of duty, Warcraft o X-men 3... Altre cop es posa de manifest fins a quin punt es pot arribar a l'absurd per produir beneficis, Ratifica la dinamica tan capitalista de Hollywood que no li importa res el que està produint si aquest producte genera beneficis, potser estic errat, no obstant crec que el fracas serà rotund.