miércoles, 20 de mayo de 2009

SPORT

com ja he dit anteriorment aquest blog està obert a tota mena de temàtica, doncs al ser un tema d'actualitat i espcial interés per mi, el próxim post vull dedicar-lo a parlar del món del motor.
Des de principis de temporada i sobretot des de l'últim premi a Montmeló, la formula1 sembla haver perdut interés en la majoria de públics, i sobretot aquí, La afluencia de gent que acudeix als grans premis ha disminuit bastant. Les consequencies són notories i afecten a molts sectors; El turistic (agencies de viatges), hotels, hostelers,i demés...
Sóc de la opinió que en aquest esport, com en altres, no es valora la dificultat i la competitivitat que comporta i es jutgen als participants només per la posició que obtenen a la carrera.
Tot això ho explico perqué com seguidor del motor opinó que es dificil per la gent fer-se una idea de la complicació que té fer el que fan, sembla que les carreres només depenguin de la estrategia en respostatges i cuatre factors més, i que els pilots vagin allà com qui va a donar una passeig.
Richard Hammond és un dels presentador d'una popular serie de motor a Gran Bretanya, se'l podria considerar un conductor semi-profesional, amb prou feines va poder arrancar-lo.